A közúti szállítmányozás sosem volt egy kockázatmentes vállalkozás, de különösen kockázatos lehet ez, ha veszélyes áru szállításra, ADR szállításra kerül a sor.

Különös gondot kell fordítanunk a veszélyes árukra vonatkozó szabályok betartására, amikor ADR szállításra kerül a sor, pontosan ezért érdemes olyan cégeket megbízni a feladattal, akiknek az operátorai rendelkeznek a veszélyes áruk szállítására vonatkozó szabványoknak megfelelő ismeretekkel, vizsgákkal, kellő szakmai tapasztalattal. Ilyen a Mag-Log is, akik megbízható fuvarozók segítségével dolgoznak nap mint nap, így, ha egy ADR szállítás lenne a feladat, szárazföldi vagy akár tengeri úton történő szállításra is tudnak ajánlatot adni, majd háztól házig viszik a csomagot úgy, hogy az a legnagyobb biztonságban, a környezet veszélyeztetése nélkül jusson el a célba.

Egy veszélyes áru szállítása esetén ugyanis, ha gondatlanság történik, nincs jól csomagolva az áru vagy a szállító cég nem profi, akkor abból akár emberek számára káros betegségek, fertőzések is származhatnak, vagy épp súlyos környezetkárosító hatása is lehet a gondatlanságból.

Kategóriák: Szolgáltatás