Imádsz videókat készíteni. És szerkeszteni? Azt már kevésbé, ugye? De éppen ebben rejlik az alkalmazások nagyszerűsége: ha segítségre szorulsz, mindig lesz egy, amelyik kihúz a csávából. A Videoleap a videók kapcsán nyújt segítő kezet. Szeretjük, hogy mennyire egyszerű használni ezt a nagyszerű szerkesztőt.

A felhasználói felületen előnézeti ablak, idővonal és eszköztár könnyíti a navigációt. Az eszköztár az alkalmazás szíve-lelke, ha szerkesztésre kerül a sor – dinamikus funkcióinak hála a videóid elképesztő átalakuláson mennek majd át.

Íme néhány a Videoleap minden videós projektben nélkülözhetetlen funkciói közül.

Finom igazítások

Nyisd meg az eszköztárat bármely importált videóra koppintva. Ha gyakorlott Photoshop-felhasználó vagy, az itt megjelenő eszközök egy része ismerős lesz.

A szűrők használata magától értetődő: egyetlen koppintás, és új külsőt adnak a videóidnak. Az igazítóeszközzel (Adjust) módosíthatod többek között az expozíciót, a kontrasztot és a színhőmérsékletet – elég egy finom változtatás, és teljesen új hatást kelt majd a videó.

Keverés

Ha igazán kreatív hangulatban vagy, akkor nem hagyhatod ki a Videoleap keverőeszközét (Mixer), amellyel újabb videóréteget rakhatsz egy másik videó vagy kép fölé, majd egyetlen anyaggá keverheted őket. Ha fotózáskor kísérletezgettél már kettős expozícióval, akkor tudod, milyen lenyűgöző hatásokat érhetsz el ezzel a keverési technikával.

Most próbálod ki először? Kezdd azzal, hogy készítesz egy alul- vagy túlexponált (nagyon világos vagy nagyon sötét) hátterű videót. Utána – a természetes hatás kedvéért – keverd össze egy olyan videóval vagy fotóval, amelyen a tenger vagy az égbolt látható.

Prizmaeffektus

Végül következzen az alkalmazás egyik legjobb funkciója, a prizmaeszköz (Prism), amely észbontó térgörbületi hatást kölcsönöz a videóidnak. Pozícionáld a témát színes háttér elé, és garantált lesz a szemet gyönyörködtető eredmény. Ha szerkesztéskor szeretsz kísérletezni és feszegetni a határokat, megtaláltad a tökéletes eszközt.

Az olyan sokoldalú appok, mint a Videoleap nagyszerűsége abban rejlik, hogy amikor már azt hiszed, hogy rátaláltál arra, amit kerestél, rádöbbensz, hogy még mindig végtelen a felfedezésre váró lehetőségek sora.

Kategóriák: Tech