A fiúk számára igazi felfedező élmény ellesni apjuk barkácsolását, fúrását-faragását, és ezermester tehetségét. Egy apuka ezért is tetszeleg a hős szerepében fia és a család előtt, hiszen, ha baj van, ha valamit szerelni kell, akkor mielőtt szakembert hívna anyuka, első körben apáé az esély, hogy helyreállítsa, amit tud.

A kisfiúk pedig szeretnek apa bőrébe bújni egy barkácsoló szerepjáték formájában, és utánozni apa mindenes tehetségét. Az alfajatek.hu oldalán a szerepjátékok fül alatt elérhető a barkácskészletek kategóriája, ahol találunk néhány elérhető játékot az ilyen szerepjátékok élethű átéléséhez. A kisebbek számára elérhető egy barkácskészlet autós hordozó táskában, ami már egy igazán vagány kezdő barkács szett a fiúk számára.

Ezzel már egészen komolyan veheti magát szerepjátékában a 4 éves kisfiú is, aki kimegy a garázsba, hogy segítsen apukájának megszerelni valamit. Megtanulhatja vele az alap szerszámok nevét és funkcióját, ami később tényleg segítség lesz a családban. Az autó hordozó táska ráadásul zenél is világít is, ami fokozza a játék élményt. Ráadás a szerszámok mellett a szuper játék fúró, ami már igazán komoly eszköz a kis hordozó mélyén!

Már 3 éves kortól használható a másik kedvenc játék szerszámkészlet, amely asztalos szerszámokat tartalmaz a kicsik számára. Ezáltal átélhető egy képzeletbeli asztalos műhely nyitása és különböző bútorok késztése. Különböző asztalos szerepjátékok átélésébe képzelhetik bele magukat a gyerekek, átbeszélhetik a játék során, hogy pontosan mivel foglalkozik egy asztalos, ehhez milyen szerszámokat használ, és milyen bútorokat készít velük.

Kategóriák: Játék