A hatékony keresőoptimalizálás lényegében egy olyan honlap elkészítése, amely megfelel mind az ügyfeleinknek, mind a keresőmotoroknak. Ennek a honlapnak tartalmilag tükröznie kell a főbb tevékenységeinket, amikkel foglalkozunk, olyan ötletekkel, amelyek egyedülállóvá képesek tenni a konkurensekkel szemben.

A megfelelő keresőoptimalizálással – mely magába foglalja az összes, Google által diktált irányelvek betartását és Google-barát kialakítású – jó eséllyel, jó helyezésekért tudunk indulni. Ha ez az optimalizálási folyamat minél jobban sikerül, annál könnyebben tudunk jó találati helyre kerülni az releváns kulcsszavakra.

Cégünkben a keresőoptimalizálás kulcsszókutatással kezdődik, mely során felkutatjuk a legtöbb, bevétellel kecsegtető kulcsszót, ezekből becsült statisztikát tudunk kiállítani, melyek a remélt első találati helyeket jelzik az adott kulcsszavakra. Második körben egy részletes SEO átvizsgálást tartunk a weboldalon az esetleges hibák feltárására, melyek megakadályozták addig a weboldalt, hogy a Google számára elfogadható legyen. Itt ellenőrizzük azt is, hogy tartozik-e az oldalhoz Search Console és aktív Analytics fiók.

Ha mindezen túl vagyunk, következő lépésben a Google előírásainak megfelelően, gyarapítjuk az oldalra mutató linkek számát, ez jellemzően a keresőoptimalizálás legidőigényesebb fázisa, de becsléseink szerint 1-2 hónap akár már elegendő idő lehet valós eredményekre, majd további idővel a többi kulcsszóra is az első helyezéseket elérhetjük. A keresőoptimalizálással minden cég máshonnan indul, ez nagyban függ az adott weboldal aktuális állapotától, így minden ügyfelünk számára egyedi díjat számítunk ki ajánlattételkor.

Kategóriák: Marketing