Nem kell mindig a külföldi dolgok után sóvárogni, persze, mint tudjuk, a szomszéd kertje mindig zöldebb, ugyanakkor számos területen a magyar piac is prémium minőséget képvisel. Mint például, az elérhető EU szabványos játszóterek készítésében!

Az EU szabványos játszóterek tervezésében a faberland.hu oldala lehet az egyik legjobb barátunk, számos köztéren megtalálhatók a Faberland cégcsoport játék eszközei, és aki kicsit jártas a témában, az már szinte messziről is ki tudja szúrni, ha Faberland játszótérrel van dolga. Ugyanis már egy minőségi arculatot is képviselnek játék eszközeik, a prémium kategóriás minőség mellett.

Egy EU szabványos játszótér biztonságos, megbízható, és esztétikus megjelenést képvisel egyszerre. Az általuk készített szabványos játszóterek tökéletesen helyt állnak még az óvodai játszótér tervezés kategóriájában is. És méltán lehetünk büszkék arra, hogy ezt a minőséget, mely gyerekeink biztonságáért és a közterek esztétikusságáért is felel, bizony, magyar gyártó képviseli! Odafigyelnek arra is, hogy az EU szabványos játszótér tervezése illeszkedjen a helyi igényekhez, valamint a környezetbe illeszkedően sikerüljön kialakítani ezeket.

A fémszerkezeteik szinterezettek és tűzihorganyzottak, a fémvázakra pedig időjárásálló, UV-álló és HDPE elemeket szerelnek, melyek fokozzák a minőséget. A használatból eredő sérülésekkel szemben is jól állják az idők próbáját, így a Faberland EU szabványos játszótér projektjei támogatásával gondozásmentes prémium közterületi játszóterek alakíthatók ki.

Kategóriák: Közösség