Elfoglaltuk új otthonunkat, egy csendes kertes házat a külvárosban, ami teljes mértékben bútorozatlan, így hamar kellett keresnünk egy megbízható áruházat, hogy nappali bútorokat vegyünk.

Aki már jártas ebben, bizonyára tudja, hogy egy nappali bútor nagyon nem mindegy, milyen típus, milyen szín, milyen méret, milyen kialakítás, milyen kényelem, mert utána azt kell használni hosszú időkön át a lakás elsőszámú közösségi helységében. Ezért igyekeztünk kreatívan megvalósítani a berendezést, sok szempont alapján. Miután felmértünk a nappali méreteit, megkezdtük a nappali bútorok beszerzését az itteni kínálatból.

A legfontosabbak közé tartozott egy széles kanapé, egy falhoz hosszában jók illeszkedő szekrénysor, két darab vendégfotel, egy kisebb dohányzóasztal, és egy normálméretű TV állvány. Hezitáltunk egy ideig a kanapé és az ülőgarnitúra között, de végül az előbbit választottuk, mert a mi igényeinknek ez jobban megfelelt. A nappali bútor arzenál összeállításakor olyan járulékos kiegészítők is játszanak, mint a sarki ülőgarnitúrák, babzsákok, kisebb polcok, egyéb más kiegészítők (pl. tükrök).

Ezek közül is válogattunk, mert szükség volt két babzsákra, egy állványos tükörre a sarkokba, és két kisebb polcelemre is. A kínálatból meglepően hamar és gyorsan tudtuk kiválasztani a legideálisabb darabokat, melyekkel sikerült igencsak ízlésesre berendeznünk az új helyet, nagyon hálásak vagyunk. A cég a házhoz szállításban is segédkezett, így a transzport is gördülékenyen ment valamennyi nappali bútor esetében.

Kategóriák: Otthon