Különösen a nagycsaládosok számára jelenthet előnyös választást az, ha a laminált padló mellett döntenek. Ezek a modern padlóburkolatok nem annyira körülményesek ugyanis, mint a szőnyegek tisztítás szempontjából, de nem is annyira drágák, mint mondjuk az igazi fa parketták.

Sokakat vissza szokott tartani a laminált padló vásárlástól az, hogy nem értik túl élethűnek őket, pedig valójában a laminált padló a legélethűbb megfizethető árú padlóburkolat a mai piacon, ráadásul különböző árkategóriák találhatóak a boltokban, melyekből addig csempézhetünk, míg meg nem találjuk a legideálisabb burkolatot. Vannak természetesen olyan laminált padlók, amik teljesen természetellenes megjelenésűek, mintha festett fából készültek volna, de ezekkel is különleges és ízléses hangulat teremthető. Mellette viszont vannak olyan darabok, amik megszólalásig hasonlítanak az igazi fára első ránézésre.

Jó döntés az is, ha a laminált padló alá padlófűtést is teszünk, ugyanis a komfort érzetünket jelentősen javíthatjuk ezáltal, ráadásul a gyerekek számára is ideálisabb ez a megoldás, akik képesek a legnagyobb hidegben is mezítláb szaladgálni.

Kategóriák: Otthon