Ki ne ismerné fel ezer termék közül is a híres Lenor Gold Orchid illatot?! Az egyik legemblematikusabb ruhaillat, amely sokak kedvence! Nem véletlen!

De nem csak a Lenor öblítőket érdemes megvásárolni, hiszen ott van a Lenor mosópor is, amely szintén kapható a Gold Orchid illattal. Ha már van Lenor öblítője, amihez ragaszkodik, az ismert és jól bevált illata miatt, miért ne szerezne be mellé a Lenor mosóport is? Ezáltal a legtöbbet tudja kihozni a mosásból! Alapos, mélyreható tisztítás, amely mélyen behatol a szövetszálak közé, és hatékonyan távolítja el a mélyen meghúzódott foltokat és szennyeződéseket is, emellett biztosítva a puhaságot és frissességet, nem beszélve a népszerű Lenor illatról!

A higiénikus mélytisztításról a Lenor mosópor fog gondoskodni otthonában, nem véletlen bizonyított már oly sokat a márka a piacon. 1963 óta ismert a német piacon, és azóta világszerte, és mégis korszerű és innovatív maradt. A márka elkötelezett a puhaság és frissesség mellett, de mégis az illatai tették a Lenort még ismertebbé és közkedveltebbé a piacon. A Lenor mosópor azok számára is jó választás, akiknek fontos a környezetvédelem, hiszen csomagolása újrahasznosítható.

A másik klasszikus, frissességet garantáló ismert illatban is beszerezheti a Lenor mosóport, ez pedig a kék csomagolással ellátott Spring Awakening illat. Ez alkalmas színes és fehér ruhák mosásához egyaránt, megtartva a színintenzitásukat, megőrizve a textilanyagok lágyságát, és hatékonyan távolítva el a foltokat is! Lenor mosóporért látogasson el a tisztashop.hu oldalára, és garantáltan jobb áron fog hozzájutni, mint a legtöbb üzlet polcairól vásárolva!

Kategóriák: Termék