25 évesen nem volt egyszerű belevágni a kis fejszémet egy akkora fába, mint a cégalapítás. Bevallom őszintén, hogy ahogy egyre közelebb kerültem ehhez a dologhoz, annál nagyobb falatnak látszott ez az egész a szememben. Viszont mégis minden arra mutatott, hogy ez az én utam, ezért végül beadtam a derekamat.

Amikor munkavállaló voltam, nagyon jól éreztem magamat, szerettem a munkahelyeimet, szerettem a kollégákat, bejárni az irodába stb. Nem azért váltottam, mert valami gondom volt a munkavállalói pozícióimmal – ezt úgy gondolom, hogy érdemes leszögeznem. Ami miatt úgy döntöttem, hogy mégis csak a saját vállalkozásom megalapítása mellett, egy saját cégalapítás mellett teszem le a voksomat, az az volt, hogy szerettem volna saját családot alapítani, szerettem volna, ha rugalmasabb tudnék lenni, ha lenne időm a gyerekeimmel lenni, ha úgy tudnám őket felnevelni, hogy mindent meg tudjak adni nekik. Mivel munkavállalóként ez a dolog nem olyan egyszerű, ezért mikor ez aktuálissá vált számomra úgy döntöttem, hogy a cégalapítást választom.

Mivel tanácstalan voltam, hogy hogyan is kezdjek neki a cégalapításnak, ezért megkérdeztem egy szakértő csapatot, hogy vajon minden ötletem megfelel-e a valóságnak, hogy vajon az elvárásaim reálisak-e? A Céghmester csapata segített abban, hogy tisztán lássak azokban a kérdésekben, amelyekben bizonytalanná tettek. A Céghmesternél gazdasági szakemberek és jogászok állnak rendelkezésünkre abban, hogy segítsenek minket a cégalapítás buktatóinak elkerülésében. Mivel pozitív tapasztalatom volt, ezért több más céges szolgáltatást is kértem tőlük a későbbiekben, mint a céges könyvelést vagy a székhelyszolgáltatást.

Kategóriák: Vállalkozás